Coat of arms of Montenegro
NTO
Sekretarijat za razvojne projekte
Ministarstvo ekonomije
Ministarstvo turizma
Savjet za privatizaciju

Owner:

State of Montenegro

Project type:

PUBLIC PRIVATE PARTNERSHIP – long term lease

Total surface area:

30597 m2

Opis

Lokacijase nalazi južno od ušća rijeke Sutorine i sjeverno od naselja Njivice. Lokacija je udaljena 5 km od Igala i oko 9 km od centra Herceg Novog.

Područje je ograničeno plažom ,,Pećine'' na sjevernoj strani, Njivice-Kobila-Prevlaka cestom na zapadnoj strani, naseljem Njivice na južnoj strani i obalom mora na istočnoj strani.

Detaljni prikaz mjesta između Njivica i ušća rijeke Sutorine napravljen je u okviru Prostornog plana posebne namjene za Javno poduzeće za upravljanje morskom pojasom "Morsko dobro".

Planirana dokumentacija omogućava stvaranje hotela s otprilike 1.000 m² komercijalnih i apartmanskih soba, stambene zgrade do 7.000 m² koje sadrže 80-100 hotelskih apartmana, poslovni prostor površine do 700 m², 300 m² prostoraza servis jahti i 1.000 m2 garažnog prostora (ukupno 2.000 m²); izgradnja komercijalnih i apartmanskih sadržaja s ukupno osam hotelskih apartmana i 300 m2 kancelarijskog prostora. Planom je predviđena plaža od 5.000 m² i 40 vezova za korištenje hotela i 15 vezova za lokalne brodove.

s. No.
1
2
NASLOV
Planning documentation
Planska dokumentacija
DETALJI
icon
icon